Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 10
1
Maar waarom alles plamuren? Ze komen toch opelkaar te staan. Of heb ik het verkeerd begrepen. Maar dit wordt de wall of bass in huis. 😁 👍.

https://youtu.be/RpT-h5tPYdw

Gr Sander.

Ik ga alles netjes afwerken en lakken dus daarom wordt alles netjes uitgevuld en geschuurd. Een deel van het project is om houtskills te verbeteren :)
2
Maar waarom alles plamuren? Ze komen toch opelkaar te staan. Of heb ik het verkeerd begrepen. Maar dit wordt de wall of bass in huis. 😁 👍.

https://youtu.be/RpT-h5tPYdw

Gr Sander.
3
Zelfbouw en modificatie luidsprekers / Re: Visaton alto 3c cube.
« Laatste bericht door XXsanderXX Gepost op 23 mei 2018, 21:48:25 »
Het fout gevreesde deel weer hersteld. En weer doorrrrrrr!!! 😋Gr Sander.
4
Luidsprekers en subwoofers / Re: vraag ivm b&w 801m speakers
« Laatste bericht door sietse de laeter Gepost op 23 mei 2018, 08:41:59 »
daar kan ik inderdaad niks verkeerds over zeggen , s'avonds een mail en s'morgens nogmaals. Heb nog met de persoon gebeld over de reden ,en heeft mij dat 'goed' uitgelegd.  Jammer voor mij .... maar het is niet anders , ik heb nog genoeg luidsprekers thuis om van te genieten  :P
5
De ps audio man blijft mijn topic vullen ... ik blijf het een heerlijke kerel vinden :)
6
Bekabeling en stroom / Re: B&W CDM9NT Te schel, ligt aan combinatie?
« Laatste bericht door Mmuetst Gepost op 22 mei 2018, 22:28:18 »
De enige gigantische verschillen heb ik gehoord in verschillende ruimtes met dezelfde apparatuur: Mijn Translator Reflextion heb ik in drie verschillende ruimtes mogen bewonderen: bij de verkoper in Amersfoort: woonkamer met akoestische aanpassingen aan de muur. Thuis in mijn luisterruimte: garage omgebouwd tot muziek tempel  :) en bij hifi winkel Beek in een van hun luisterruimtes (deze laatste zou ik qua akoestiek ook wel in mijn garage willen hebben). Waarbij zelfs de luisterruimte in Beek nog niet helemaal optimaal was (bij Sara-K kreeg ik de ruimte aan het resoneren op de zeer lage tonen in het nummer Water Falls, wat ook thuis in mijn muziek tempel gebeurt). Dus mijn tip, mochten de andere kabels niet het juiste placebo effect geven, kijk nog eens naar je akoestische aanpassingen en kijk wat er nog mogelijk is binnen je leefomgeving.
7
Luidsprekers en subwoofers / Re: vraag ivm b&w 801m speakers
« Laatste bericht door Be tweeter Gepost op 22 mei 2018, 21:56:38 »
Nog redelijk fatsoenlijk dat hij afbericht deed. Je zult de mensen de kost moeten geven die arriveren op het adres en te horen krijgen dat het artikel al weg is omdat iemand anders had overgeboden o.i.d.
8
Luidsprekers en subwoofers / Re: vraag ivm b&w 801m speakers
« Laatste bericht door sietse de laeter Gepost op 22 mei 2018, 21:43:30 »
ik ben er ook achter gekomen dat de speakers een versie 2 zijn. Echter om een lang verhaal kort te maken. De verkoper heeft zich de avond ervoor bedacht. Hij had zijn set terug aangesloten omdat ik zondag zou komen luisteren, en vond het plots toch allemaal te goed klinken om hem weg te doen. Dus ik zondagmorgen 'koude douche' mail dat hij ze niet meer ging verkopen. Heb de hele dag zitten ' balen' . Heb dit nu 2x voorgehad. Vorige jaar met een set van yamaha voor en eindversterkers en nu deze.... komt dat meer voor?  :( >:(

Ik heb ze dus jammer genoeg niet kunnen beluisteren noch zien. :-[ ben op zoek naar een andere set ... we zien wel wat het word.
allen vriendelijk bedankt voor jullie info !
9
Het grappige is dat hij ook op schakelende voedingen iets aan te merken heeft en als ze ze toch gebruiken nemen ze die van ICE-Power. Een beter brevet van onvermogen om ze zelf te maken kun je jezelf eigenlijk niet geven. Zijn verhalen zijn leuk voor Youtube voor de ge´nteresseerde novice maar missen op alle fronten de diepgang die de verhandelingen van Putzeys kenmerken.

10
Bekabeling en stroom / Re: B&W CDM9NT Te schel, ligt aan combinatie?
« Laatste bericht door Be tweeter Gepost op 22 mei 2018, 20:22:52 »
Die 'blindtests' houden onder gecontroleerde omstandigheden nooit, never, nooit stand. Ook een bekende journaliste/ anchorwoman als Barbara Walters dacht dat zij de capaciteiten had om vast te stellen of Uri Geller werkelijk sleutels kom buigen met psychische kracht. Er was een specialist op het gebied van ontmaskeren en goochelen nodig ( Randi) om haar van haar geloof te laten vallen. Laat Randi nu ook van audio houden en een grote geldprijs hebben uitgeloofd voor degene ( of zijn vriending) die verschillen tussen kabels aantoonbaar kon duiden.. Je begrijpt misschien al dat het geld niet is opgehaald.
Placebowerking mag prima zijn maar hang er dan geen leugenachtige fysica aan op...
Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 10