Auteur Topic: geen volumebalk en mute teken in beeld van Pioneer PDP SX4280D  (gelezen 1228 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

mikey

  • *
  • Berichten: 3
geen volumebalk en mute teken in beeld van Pioneer PDP SX4280D
« Gepost op: 11 januari 2014, 19:26:52 »
Hallo

zoals het onderwerp al aan geeft heb ik dus geen volumebalk in beeld als het het volume harder zet of zachter ?
ook als ik het geluid op mute zet komt er ook geen teken in het beeld staan ?
wat dus volgens de handleiding wel zou moeten ? maar er staat niet in wat je moet doen als je het niet in beeld heb .

ik kijk via de tuner van ziggo met HDMI

kan of weet iemand hoe ik dit kan oplossen of dat er iets verkeerd staat ??

ik hoor het graag van jullie

Gr mike visser

Kermit

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 5072
Re: geen volumebalk en mute teken in beeld van Pioneer PDP SX4280D
« Reactie #1 Gepost op: 11 januari 2014, 20:59:04 »
Stel je het volume met de de afstandsbediening van de televisie of met die van de mediabox?
Als je verschillen hoort die er niet zijn, wat zegt dat dan over de verschillen die je zegt te horen?

mikey

  • *
  • Berichten: 3
Re: geen volumebalk en mute teken in beeld van Pioneer PDP SX4280D
« Reactie #2 Gepost op: 11 januari 2014, 21:02:50 »
met de afstandsbediening van ziggo die bedient ook gelijk de tv
dus met die afstandsbediening zet je het geluid harder of zachter van de tv en niet van de tuner want als ik de tuner harder of zachter zet zie ik wel de volumebalk van de tuner

maar zowel met de afstandsbediening van de tv zelf zie ik het ook niet dus met geen van beide afstandsbedieningen .

erikjan

  • *****
  • Berichten: 3252
Re: geen volumebalk en mute teken in beeld van Pioneer PDP SX4280D
« Reactie #3 Gepost op: 11 januari 2014, 21:32:08 »
Welke decoder van ziggo heb je?
“What're quantum mechanics?"
"I don't know. People who repair quantums, I suppose.”
― Terry Pratchett, Eric

mikey

  • *
  • Berichten: 3
Re: geen volumebalk en mute teken in beeld van Pioneer PDP SX4280D
« Reactie #4 Gepost op: 11 januari 2014, 21:42:04 »
we hebben de Cisco 8485DVB

deze heeft ook op een jvc tv aangesloten gezeten voor dat we de pioneer kregen en daar zag ik het wel gewoon op de volume balk van de tv alleen op de pioneer dus niet