Auteur Topic: Grote merken aanwezig op Hifi Show Number One 13 en 14 december  (gelezen 1303 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Number One

  • *
  • Berichten: 1
Grote merken aanwezig op Hifi Show Number One 13 en 14 december
« Gepost op: 5 december 2014, 16:06:37 »
Op zaterdag 13 en zondag 14 december zullen tal van audiomerken aanwezig zijn op de Number One Hifi Show Leiden in het Holiday Inn Hotel. Number One pakt voor de tweede maal uit met 1000m2 en 12 zalen waar importeurs met 40 merken acte de presence zullen geven. Toegang en parkeren is gratis en bezoekers maken bovendien kans op mooie hifiprijzen.

De importeurs zijn met de nieuwste apparatuur en diverse primeurs aanwezig.
Onder andere: Arcam, AMI Musik, Audiolab, Auralic, Aurender, Audio Physic, AudioQuest, Chord Company, Chord Electronics, Custom Design, Cyrus, Dynaudio, Dynavector, Enigma Acoustics, Finite Elemente, Isotek, Magnepan, MIT, Monitor Audio, Naim, NEAT, Primare, Parasound, Pro-Ject Audio, Q Acoustics, QED, Quad, Revo, Roksan, Simple Audio, Sonos, Sonus Faber, Squeeze Upgrade, T+A, Transparent, Transrotor, Wadia, Well Tempered Lab, Wireworld, Yamaha en Nutters Audio audiofiele cd’s, vinyl en meer plus het Hifi tijdschrift Music Emotion met mooie aanbiedingen.

Muziek Streamen en meer
In alle zalen zijn demonstraties met muziek streaming vanaf de computer of netwerkschijf. Ook kunt u met de deelnemers spreken waarom dit zo makkelijk en leuk is! Platenspelers zijn ook aanwezig evenals surround demonstraties.

Als u langskomt dan maakt u kans op mooie Hifi prijzen. In de ruim gevulde prijzenpot zitten: een Naim Mu-so (t.w.v. € 1.125,-), kortingsbonnen, speakers, kabels, Sonos producten en meer. Like ons op Facebook (thehifistudionumberone) en kijk aldaar voor het laatste nieuws of op www.number-one.nl.

Locatie
De ‘Number One Hifi Show Leiden’ vindt plaats in het centraal gelegen Holiday Inn Hotel, Haagse Schouwweg 10 te Leiden en is zowel met de auto (A4, A44, N11 en N206) als met het openbaar vervoer (lijn 43) uitstekend te bereiken. Het publiek is op beide dagen welkom van 10.00 tot 17.00 uur.

Passie
Rick, zijn vrouw Caecile en sinds kort zoon Vincent van Nimwegen hebben van hun passie hun werk gemaakt. Optimale advisering, maatwerk en persoonlijke aandacht voor de klant staan al 32 jaar hoog in hun vaandel. Op de Korevaarstraat 2 F in Leiden is hun overzichtelijke ’hifi-snoepwinkel’ gevestigd. Zij hebben een trouwe klantenkring, maar zijn altijd op zoek naar nieuwe muziekliefhebbers. Met deze Hifi Show willen ze niet alleen hun bestaande relaties bereiken, maar ook nieuwe klanten - met hulp van hun leveranciers - ‘groots’ laten kennismaken met de prachtige merken die ze voeren en het plezier dat muziek en film in hoge kwaliteit brengt.
Zij zien u graag op de show en in hun winkel in de mooie stad Leiden!