Auteur Topic: Verhuizen Honduras, ervaringen met kleine setup /draagbare platenspeler Incl amp  (gelezen 410 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Goewe

  • *
  • Berichten: 1
Over een korte tijd ga ik voor een jaar of meer naar Honduras verhuizen. Momenteel heb ik een Nad versterker en B&W speakers. Een combinatie die wat te veel laag vergeleken midden en hoog lijkt te geven. Daarnaast heb ik een thorens 146 platenspeler. Mijn idee was om een aantal LPS mee te nemen om daar te luisteren.  Heeft iemand hier ervaring met een goede kwaliteit draagbare platenspeler Incl amp of iets dergelijks? Ik heb betrekkelijk weinig ruimte of gewicht voor het vliegtuig.
« Laatst bewerkt op: 7 juli 2018, 15:41:38 door Goewe »


erikjan

  • *****
  • Berichten: 3350
Als ruimte en/of gewicht een probleem is, dan is het onverstandig om lp's mee te nemen. Die zijn erg zwaar en groot. NAS'je of portable harddisk of spotify off line kon wel eens handiger zijn.
“What're quantum mechanics?"
"I don't know. People who repair quantums, I suppose.”
― Terry Pratchett, Eric

Raymond1

  • ****
  • Berichten: 813
Is het niet verstandiger om alles daar ter plekke te kopen? Als je alles meeneemt vanuit NL krijg je mogelijk te maken met invoerrechten en belastingen. En in Honduras is de netspanning 110V 60 Hz.
« Laatst bewerkt op: 7 juli 2018, 20:38:52 door Raymond1 »
Albert Einstein: in het bestaan zijn er twee dingen oneindig. Het heelal en menselijke domheid. Maar van dat eerste ben ik niet helemaal zeker.