Auteur Topic: Volume niveau niet meer op scherm  (gelezen 96 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Mich66

  • *
  • Berichten: 7
Volume niveau niet meer op scherm
« Gepost op: 9 september 2018, 22:57:40 »
Hallo,
Ik heb een yamaha receiver RX-V2067 en sinds enige tijd als ik de volume verander zie ik alleen een zwarte balk op mijn tv scherm. Normaal zie je het volume niveau. Alle andere wijzigingen zie ik op het scherm.
Wat kan ik doen om dat terug te krijgen?

Thanks

Mich

jazzman

  • **
  • Berichten: 167
Re: Volume niveau niet meer op scherm
« Reactie #1 Gepost op: 10 september 2018, 09:15:15 »
Factory reset al geprobeerd?
Lyngdorf DPA-1 - Lyngdorf SDA 2175 - Yamaha CD-S3000 - Aurender X100L - Velodyne SPL 1200 Ultra - Dynaudio C1 mkII - TEAC HA-501 - Sennheiser HD800 - Transparent Music Link Plus en Audioquest Diamond bekabeling

Mokumer45

  • ****
  • Berichten: 613
  • Een zeer ge´nteresseerde 65plusser.
Re: Volume niveau niet meer op scherm
« Reactie #2 Gepost op: 10 september 2018, 14:19:17 »
Rond die tijd een firmware update gehad of gedaan?

Mich66

  • *
  • Berichten: 7
Re: Volume niveau niet meer op scherm
« Reactie #3 Gepost op: 13 september 2018, 19:43:31 »
Hallo,

Late reactie.
Ik heb geen firmware update gedaan.
Ik ga dit weekend proberen met de factory reset.

Thx

Mich66

  • *
  • Berichten: 7
Re: Volume niveau niet meer op scherm
« Reactie #4 Gepost op: 16 september 2018, 19:54:11 »
Ik heb factory reset gedaan en het werkt.
Natuurlijk heb ik deze terug moeten instellen.
Mijn tv is ook aangesloten via hdmi naar de receiver, nu komt er 'pcm' op de display.
Dit had ik niet ervoor.
Ik vind dit niet terug in de handleiding.
Ik vind dat voor die reset, de klant meer punch had.

Aan wat kan dat liggen?

Thx

Mich

supernova

  • *****
  • Berichten: 1465
Re: Volume niveau niet meer op scherm
« Reactie #5 Gepost op: 16 september 2018, 21:44:13 »
Je kunt toch een keuze maken tussen PCM en Bitstream. Even zelf in het menu kijken, maar eigenlijk hoor je daar niet zoveel verschil tussen. Gewoon alles even nalopen. Vaak zit er ook een keuze op om het geluid voller te laten klinken bij mij heet dat Mdax maar dat is een Marantz.
« Laatst bewerkt op: 16 september 2018, 21:46:51 door supernova »