Auteur Topic: Foto plaatsen  (gelezen 20853 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

vtuinen

  • **
  • Berichten: 168
Foto plaatsen
« Gepost op: 30 november 2004, 17:49:15 »
Hoe kan ik een foto in mijn berichten plaatsen, zonder daarbij naar een webadres te moeten linken ? Is er (nog) geen mogelijkheid dit direct te doen ?

groeten

Erik
Arcam - Audio Physic + Meridian - Dali

Gent

  • Modder-eter
  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 8326
    • RF and Microwave Rotary Joints
Re: Foto plaatsen
« Reactie #1 Gepost op: 30 november 2004, 17:55:05 »
Beste Erik

Je kunt alleen een foto plaatsen in een bericht die ergens op een web server staat. Je neemt de link als tekst op in je bericht.
Vervolgens selecteer je de gehele link en druk je op deze knop:
Je vindt deze knop links boven het venster dat je gebruikt om je bericht te typen.

Het plaatje wordt dan automatisch in je bericht opgenomen.
Over de afmetingen hoef je je niet druk te maken. De forumsoftware maakt de foto's automatisch op maat.

Het is niet mogelijk plaatjes rechtstreeks van je PC te uploaden naar het forum. Een aantal providers biedt gratis web ruimte aan voor het hosten van plaatjes e.d. Er zullen ongetwijfeld leden zijn die er hieronder enkele zullen noemen. Nog even geduld dus.

« Laatst bewerkt op: 2 juni 2006, 10:21:32 door Gent »
Gewoon goed is goed genoeg     -     Every person is unique .... just like everybody else     -     Nostalgie is ook niet meer wat het geweest is.

Japie

  • ****
  • Berichten: 573
  • Vindt kabeltjes niet zo boeiend
Re: Foto plaatsen
« Reactie #2 Gepost op: 30 november 2004, 17:58:44 »
Makkelijk en gratis: www.imageshack.us
De tekst selecteren met [img] tags en je bent klaar :)

"I was going to join the debating team, but someone talked me out of it"
[/color]

vtuinen

  • **
  • Berichten: 168
Re: Foto plaatsen
« Reactie #3 Gepost op: 30 november 2004, 18:47:40 »
Kijk, weer wat geleerd.

thanks

Erik
Arcam - Audio Physic + Meridian - Dali

Japie

  • ****
  • Berichten: 573
  • Vindt kabeltjes niet zo boeiend
Re: Foto plaatsen
« Reactie #4 Gepost op: 30 november 2004, 18:52:43 »
Wil ik wel foto's zien  ;D ;D

"I was going to join the debating team, but someone talked me out of it"
[/color]

Gent

  • Modder-eter
  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 8326
    • RF and Microwave Rotary Joints
Re: Foto plaatsen
« Reactie #5 Gepost op: 13 januari 2005, 21:21:49 »
Gezien het feit dat deze vraag regelmatig terugkomt heb ik dit onderwerp in deze rubriek gezet en sticky gemaakt.
We hopen dus op veel mooie foto's in de berichten !
Gewoon goed is goed genoeg     -     Every person is unique .... just like everybody else     -     Nostalgie is ook niet meer wat het geweest is.

Immortal

  • *
  • Berichten: 31
Re: Foto plaatsen
« Reactie #6 Gepost op: 19 september 2005, 20:59:28 »
foutje bedankt. Zie 'Wat is je nieuwste aanwinst'  :-[
« Laatst bewerkt op: 19 september 2005, 21:01:30 door Immortal »
M'n nieuwe audiorack staat lekker in te spelen...

Baardmannetje

  • *****
  • Berichten: 6645
Re: Foto plaatsen
« Reactie #7 Gepost op: 22 november 2005, 17:38:04 »
hallo,

Even een vraag.
Kun je ook meerdere plaatjes van verschillende hosts in 1 post zetten ?
en ja hoe dit te realiseren.
Ik verneem het graag.

gegroet, Eelco

Hififreak

  • *****
  • Berichten: 25535
    • http://www.hififreak.nl
Re: Foto plaatsen
« Reactie #8 Gepost op: 22 november 2005, 18:01:17 »
Beste Eelco,

Je kunt het allemaal in een post kwijt.

Voorbeeldje:













Succes en groet,

De uwe.

Baardmannetje

  • *****
  • Berichten: 6645
Re: Foto plaatsen
« Reactie #9 Gepost op: 22 november 2005, 18:15:19 »
Aller Hififreak,

Hoe dan  ???

Ik krijg een plaatje geplaatst, maar hoe krijg ik de tweede ?
Ikke niet begrijpie.
Ik verneem het graag van je.

gegroet, Eelco

Hififreak

  • *****
  • Berichten: 25535
    • http://www.hififreak.nl
Re: Foto plaatsen
« Reactie #10 Gepost op: 22 november 2005, 18:31:49 »
Aller Hififreak,

Hoe dan  ???

Ik krijg een plaatje geplaatst, maar hoe krijg ik de tweede ?
Ikke niet begrijpie.
Ik verneem het graag van je.

gegroet, Eelco


M'n beste,

Door de eerste handeling te herhalen.
Het is net als met foto's nemen.  Kun je er een nemen, dan kun je er ook tien maken.

Ik hoor 't graag.

Groet,

De uwe

Baardmannetje

  • *****
  • Berichten: 6645
Re: Foto plaatsen
« Reactie #11 Gepost op: 22 november 2005, 18:48:21 »
Beste Hififreak,

Het lukt me nog niet.
Ik zal even uitleggen wat ik doe.

Ik klik op 'voeg afbeeding toe' dan copieer ik het http, plak deze er achter en druk dan weer op 'voeg afbeelding toe'.
Als ik dit doe zie ik een plaatje.
Vervolgens herhaal ik de hierboven genoemde handeling, echter het plaatje welke ik als eerste had geplaats is nu zo'n
blauw icoontje geworden met een vraagteken erin.
Het gekke is dat als ik 2 dezelfde plaatjes wil posten het me dan wel lukt.

Ik hoop dat je me er mee kan helpen.

gegroet, Eelco



Hififreak

  • *****
  • Berichten: 25535
    • http://www.hififreak.nl
Re: Foto plaatsen
« Reactie #12 Gepost op: 22 november 2005, 18:51:38 »
Beste Eelco,

Ik kopieer altijd de eigenschappen van een afbeelding, klik op "voeg albeelding toe" en plaats de eigenschap van de foto tussen de hekjes ]  [

Dat consequent herhalend, moet plaatjes opleveren. 

Probeer het maar.

Groet,

Uw Hififreak
« Laatst bewerkt op: 22 november 2005, 18:57:32 door Hififreak »

Baardmannetje

  • *****
  • Berichten: 6645
Re: Foto plaatsen
« Reactie #13 Gepost op: 22 november 2005, 19:33:50 »
Hallo Hififreak,

Ik blijf klooien.
Gewoon 1 afbeelding lukt wel maar meerdere niet.
De enige manier waarop ik een afbeelding op het forum krijg is die ik hierboven al aangaf.

Stap 1 druk icoon afbeelding toevoegen
Stap 2 Kopieer eigenschappen van de foto
Stap 3 druk nogmaals op icoon afbeelding toevoegen

Als ik dit doe krijg ik een afbeelding te zien.

Als ik vervolgens deze stap herhaal wordt de eerste afbeelding dat blauwe icoontje met dat vraagteken en de tweede
afbeelding zie ik wel  ???

Dit kan toch niet aan mijn Mac liggen?
Ik verneem het erg graag.
En excusses voor het ongemak.

gegroet, Eelco

Orgelman

  • ***
  • *****
  • Berichten: 1134
  • "Lees maar, er staat niet wat er staat"
    • Mijn Website
Re: Foto plaatsen
« Reactie #14 Gepost op: 23 november 2005, 06:44:06 »
dus jij doet dit:





en dan komt de tweede niet in beeld?

Zo zou het namelijk wel moeten lukken...